Her er sommerens artister 2020 !

 

 

 

Viktig informasjon

Alle torsdagskonserter starter kl 21. Vi stenger cafeen kl 1800 til 1930 for rigging til konsert.

Cafeen åpner igjen kl 1930 for konsertmeny. Det er ingen bordreservasjon så det lønner seg og være tidlig ute.

Siste ferge går før konserten er ferdig så vi har gjort avtale med taxibåt, dere får billett av oss som gir dere rett til taxitur for kr 100(veiledende kr 150) dette gjelder bare når vi har konsert. taxibåten skal være tilgjengelig mellom 2330 og 0130.

telefon :478 66 666

Billettportal til alle konserter

Lørdag 2 Juli

Hege Saugstad Band
Denne konserten inneholder god stemningsmusikk i flere sjangere, fordi Hege liker å synge forskjellige stilarter, noe hun også høster gode kritikker for.Jazz, pop, blues,

folktone og viser vil bandet by på denne kvelden på Cafe Oline.
 

Band
Frank-Rune Johansen, trommer
Rodrigo Villagra, kontrabass
Eivind Ystrøm Petsersen, gitar
Hege Saugstad, vokal

 

 

Bill pris kr 120.- kjøpes i cafeen

 

Vidar johnsen (vamp)

 

 7.juli kl 21.00

I 2015 var det 30 år siden Vidar Johnsen startet sin karriere som artist.
Det ble markert med jubileumsturné i høst på en rekke av landets kulturhus, med fullt band og Rita Eriksen som gjest.
I år er planen å besøke de stedene han ikke rakk I 2015, og I mai slipper han et LIVE album, basert på konsertene I høst. “Tretti” kommer 27 mai, og første single slippes nå 11 april

Vidar Johnsen presenterer en varm miks av kjente VAMP og Johnsen & Nordberg – slagere, og selvfølgelig låter fra hans til nå siste album «Galskapens Land». Johnsen slapp i 2015 flere nye låter "Kim va der for deg" og ”Fri” , samt radiohit “Duetten”, som han gjør med Rita Eriksen. Singelen ble A listet på NRK P1, og flere locale radiostasjoner

I tillegg til å være plateartist og låtskriver gjennom hele sin snart 30 år lange karrière, har Vidar Johnsen gjort rundt 100 konserter i året de siste 14 årene. Fjorårets medvirkning på NRK`s Stjernekamp har også gjort et bredere publikum kjent med artisten, det har resultert I flere konserter.

Vidar Johnsen er nok for veldig mange musikkelskere mest kjent for sin rolle som vokalist i Haugesunds-gruppen VAMP, hvor han var med fra 1999 - 2006.
Vidar bidro blant annet med radiohiten og livefavoritten ”Fuglane vett” på Vamp-
albumet ”Månemannen», som kom ut i 2002.

Etter 7 fantastiske år I VAMP, inngikk Vidar et nytt og spennende samarbeide med sin svenske venn Peter Nordberg, og allerede i mai 2007 slapp de singelen ”Den morgenen”, som ble den 10. mest spilte låten på norske radioer dette året.

Debutalbumet deres, ”Ord og Ögonblick” kom ut i september 2007, og solgte i løpet av kort tid over 50.000 eksemplarer.
Andrealbumet, ”Mål og Mening”, kom i oktober 2008, og trilogien ble fyllbyrdet
da tredjealbumet ”I ild og vatten” kom i desember 2009.

Tilsammen solgte Johnsen & Nordberg over 120 000 album (over disk) på 3 år.

Johnsen & Nordberg valgte i 2010 å fortsette hver for seg med egne prosjekter, noe som resulterte i Vidar Johnsens første soloalbum på norsk hittil. «Galskapens Land» høstet gode kritikker og første singlen «Inn i mitt liv» har allerede blitt en gjenganger i de norske hjem.

Vidar Johnsens studioalbum er alltid solid og gjennomarbeidet håndverk men det er på scenen man virkelig skjønner hva som bor i denne mannen!

Vidar reiser I ulike settinger, og tilpasser til de ulike scenene 

 

Odd Rene andersen

& Julie Dahle Aagård

 med Kongelige Norske marines musikk korps.

9 Juli kl 20.00

Kongelige Norske Marines Musikkorps, Marinemusikken på folkemunne, er et av Forsvarets fem profesjonelle musikkorps og er en selvfølgelig bidragsyter når 300-års jubileumet for «Slaget i Dynekilen» skal markeres. Lørdag 9. juli stiller Marinemusikken med sitt Messingensemble som sammen med solistene Odd Renee Andersen Lopez og Julie Dahle Aagård vil by på et fyrverkeri av en konsert på Cafe Oline Søndre Sandøy. Odd Renee bør være et kjent navn for musikkinteresserte generelt og for Østfoldinger spesielt. Han er fra Fredrikstad og har etter debuten med bandet Dream Police markert seg som en av landets beste soulsangere. Julie Dahle Aagård er en fantastisk sanger fra Nord-Trøndelag. Hun har gjort seg bemerket både på egen hånd og i forskjellige bandkonstellasjoner, og har også blitt nominert til Spellemannprisen for sitt soloalbum «Stumpin´feet». Marinemusikkens Messingensemble består av fire trompeter, fire tromboner, et horn og en tuba, og har opparbeidet seg et variert konsertprogram som spenner fra kammermusikk til swing og jazz. Messingensemblet ledes av dirigent og komponist i Forsvarets musikk Lars Erik Gudim fra Sarpsborg. Marinemusikkens Messingensemble er garantert oppskriften på en festkonsert et jubileum verdig! 

Jeg er et avsnitt. Klikk her for å legge til din egen tekst og redigere meg. Jeg er et glimrende sted for å fortelle en historie, slik at brukerne blir litt bedre kjent med deg.

Trine Rein.

18 Juli

14 Juli kl 21.00

Trine Rein er på vei!

Etter noen særdeles innholdsrike år som vinner av NRKs The Hit 2014 med låten Story of Love, finaleplass i NRKs

Stjernekamp 2015, og hvor året ble avsluttet med to juleturnéer og seksti julekonserter er Trine Rein på veien igjen med enda flere musikalske godbiter i

sekken!

Ved siden av et spennende samarbeid med den legendariske rockeren Tony Carey

gjennomfører Trine Rein også egne solokonserter med sine faste musikere.

 

Trine har etter hvert utviklet et repertoar som klinger like godt enten
hun spiller i et kulturhus, eller i en kirke.

Med en stemmeprakt som få kan måle seg med har Trine Rein en unik evne til å tilpasse seg musikalsk, og til å underholde folk i alle aldre, uansett setting.

Trine er kjent for å by på seg selv, og konsertene hennes er ofte innholdsrike og personlige med en humoristisk snert som sørger for at publikum alltid sitter igjen med en god opplevelse. Repertoaret hennes består av egne hits, både kjent og ny musikk, og dessuten Trines egne favorittlåter.

Går man på konsert med Trine Rein bør man forberede seg på å høre alt fra de helt sakrale, vakre tonene og over til den mer rufsete delen av musikkskalaen.

Hjertelig velkommen!  

 

Disco show Med Dj 

Partykveld med JoKr & stian Joneid på scenen

Lørdag 16 juli er det duket for Disco show med Dj

På scene kommer også JoKr & Stian Joneid.

Mere info kommer etterhvert

18 årsgrense !

Ingrid Olava

21 Juli kl 21.00

 

Ingrid Olava
 

Det tok tid. Her hjemme snakker vi mye om det vanskelige andrealbumet, i andre territorier er det gjerne tredjealbumet, albumet som en gang for alle skal bidra til at man kan legge karakteristikker som «ung og lovende» bak seg som ofte sitter langt inne. Tiden – den har blitt brukt godt, likevel i det stille. Gjennom store deler av 2011 og 2012 var Ingrid på reisefot – i Berlin, LA og Stockholm, men også i Oslo eller i hennes nye sommerhus på Hurum – for å skrive låter. All viraken som fulgte i kjølvannet av det høye aktivitetsnivået gjorde at det tok tid å forløse materialet. Et stykke ut i 2012 var det klart. Mye hjulpet av møtet med ulike «fødselshjelpere» som låtskriveren Gary Clark, Francis Healy fra Travis og sist, men ikke minst, den engelske produsenten David Kosten, mest kjent for jobber med artisten Bat For Lashes, Everything Everything og Lenka. På sensommeren 2012 gikk hun i studio med han og en liten gruppe håndplukkede musikere (Ben Christophers, Sarah Jones, Jeremy Pritchard og Augusta Harris). De elleve sporene på albumet ble deretter spilt inn over flere perioder og fikk godgjøre seg ett halvt års tid før de slapp løs på verden.

 

«Summer House» er på mange måter et brudd – eller stilistisk skifte. Et mer rikholdig, variert og dynamisk album, som sannsynligvis vil få de som har forutinntatte meninger om hvorledes Ingrid Olava låter til å åpne ørene.

Pianoet og stemmen kan fortsatt høres, om enn ikke like fremtredende. Noen av låtene er ren popmusikk, andre har med kassegitar, mange har fremtredende synthlydbilde mens ”Clap Hands” nærmest har dance-rytmer. Alle formidler sterke personlige historier og fortellinger.

 

Årets Spellemannsnominasjon i kategorien Popsolist befester det vi allerede visste, at Ingrid Olava mestret fint oppgaven med det vanskelige tredjealbumet!   

 

Hovedøen Social Club  

enda bedre live!

 

 

28 Juli kl 21.00

I fjor kom Hovedøens fjerde album "Salsa til folket". Som navnet tilsier er det en ny uimotståelig miks av guilty pleasure på norsk og salsa på internasjonalt toppnivå. Norsk sommervær kan by på både det ene og det andre, uansett om man befinner seg i KIrkenes eller Kristiansand.  Men det er mange som vil skrive under på at Hovedøen Social Club uansett bidrar til flere solskinnsdager i Norge enn landets samlede meterolog-korps. "Tanta til Beate" vrikker seg fram i tilbakelent salsatakt, mens "Dum og Deilig" får en til å lure på om Knutsen og Ludvigsen faktisk har vært på Cuba. Her serveres "Bysommer", "Splitter Pine", "Svake Mennesker" og andre norske hits som perler på en snor, framført på sjarmerende cuba-norsk av Sergio Gonzalez, mens Eirik Eilertsens fremragende trompetspill flyter på toppen av et drivende tight salsakomp.

Diktator Sverre Indris Joner og hans 5 ministre fra den polar-karibiske øystaten Norbania er klare til å krydre festival-Norge 2016. De spiller ute eller inne, i originalformat eller kanskje i utvidet format med lokale blåsere. "Hovedøen Social Club" slo igjennom med et brak sommeren 2008 med "Que viva Noruega", og fikk en historisk trippel A-listing på NRK P1. Bandets innspilling av klassisk musikk i Cuba-tapning med Kringkastingsorkestret ble en suksess også i Latinamerika.

Robin Hood i søndre sandøyskogen.

Barneforstilling for hele familien.

Presseskriv:

Vi fra teatergruppen De Heldige mener at alle har en helt i seg - noen ganger trenger man bare litt hjelp for å finne den.

Sammen med den grønnkledde legenden Robin Hood skal vi ta publikum med på en reise gjennom Sherwoodskogen, der både den halvgale Sheriffen av Nottingham, den sangglade prinsesse Marion og en blues-preget broder Tuck venter på lur.

Kanskje finner vi alle helten i oss før eventyret er omme?

 

Fredag 29 juli

Søndag 31 juli

Lørdag 6 August.

Pärs Polare.....(fra halden)

”Pär’s Polare” består av fem musikanter fra Halden i Østfold, med en felles lidenskap for poeten og visekunstneren Cornelis Vreeswijk.

Som medlem av  ”Cornelis Vreeswijk sällskapet” i Stochholm seiler vi under parolen:

 ”Att sprida kännedom om Cornelis Vreeswijk som person, hans musik och poesi till kommande generationer".

 

 

Man har noen forbehold når man går og hører noen tolke Cornelis Vreeswijk. Først og fremst fordi han er blitt spilt i hjel av trubadurer presset inn mellom Cotton fields back home og Sweet home Alabama. Vreeswijk som til tross for at det var hans andre språk, kanskje er den som har malt med finest pensel i svensk språkpalett, fortjener noe mer enn å bli vreket ut av en tidligere heavy vokalist på trygd.

 

Det er derfor, og ikke på tross av, at alt faller på plass når de første tonene kommer fra dette bandet. De lekne pianojazzgangene, de følsomme buestrøkene og den halvskeive rennesteinsaktige gitarstemningen gjør at Vreeswijks landskap med ett ligger klart foran oss. Sommernatten der Cecilia sjenert står i månelyset ved porten langt mer modig en Fredrik og det pulserende, svette og eggende livet i Rios gater mens sansene hamrer i hodet. Og ikke minst Vreeswijks Stockholm, en labyrint av regnvåte gater der de som er nede drar seg etter fingrene til Den Gylne freden for en ureversibel førsteøl.

 

Det er slik Vreeswijk skal spilles, som en livsbejaende og sevjespringene hyllest til livet, vår og piker på den ene siden og som et Waits-aktig manende urbancresendo på den andre.

 

Når bandet smyger seg gjennom livsløpet til en av Nordens fremste poeter og låtskrivere og Frank Skovrand tegner bildene for deg på en måte som gjør av du kjenner lukten av vått gress og flagrende hår, da er det vår ta mej fan’

 

Når du ser dette bandet annonsert er det kun en ting å gjøre, å sitere Liam Gallager i ”I want all my people right here right now!”

Café Oline

Nedgården Søndre Sandøy
  • Facebook Clean
  • TripAdvisor App Icon